Végzett hallgatóink és szakdolgozataik címe
Apró Erna Dóra | Az édes íz pozitív megítélésének fiziológiai háttere |
Biró Katalin | Marcipán analóg tigrismogyoró alapú massza fejlesztése |
Brándisz Edit | Hogyan lehet jelen a csokoládé az inzulinrezisztensek életében? |
Dr. Benkó Zsuzsanna | Tea osztályozási és minősítési rendszerek |
Dr. Bohus Veronika | A csokoládé biológiailag aktív anyagainak élettani hatása |
Dr. Máthé László | A liofilizálás eredményeként keletkező szárítmány és kondenzvíz felhasználási lehetőségeinek vizsgálata csokoládé- és teakészítéshez |
Ember Sándor | Krémtöltő gép |
Fekete Dóra | Kakaótermékek kozmetikai alkalmazásai |
Fogarasi-Pecznyik Csilla | Csokoládé, kávé és tea termékek jelölésén feltüntethető állítások jelölési útmutatójaCsokoládé, kávé és tea termékek jelölésén feltüntethető állítások jelölési útmutatója |
Gárdonyiné Tummel Mária | Hűsítő teakeverék összeállítása |
Kecskés Ádám Attila | A kávévásárlói típusok meghatározása |
Kuborczik Barbara | A klímaváltozás hatása a kávé minőségére |
Lovas Viktória | Kávécseresznye-pasztával töltött csokoládé termékfejlesztése |
Major Luca | A zsírmigráció vizsgálata töltött bonbonok esetében, gyorsított tárolási kísérlettel |
Mekler Lászlóné | Dél-Amerika kávékultúrája |
Nagy Erika | Csokoládé és omega 3 zsírok |
Nagy Imre | A csokoládé szemcsemérete és a fogyasztói érzet közötti összefüggések vizsgálata |
Papp Ferenc | A tea eredetvizsgálatának analitikai lehetőségei |
Polányi Ágnes Viktória | A rubin csokoládé megjelenése a magyar piacon a fogyasztó aspektusából |
Schmidt Eszter | Energiacsökkentési lehetőségek a csokoládé esetében és termékpiaci trendek |
Somogyi Renáta | A csokoládé és a gesztenye sorbetek vizsgálata |
Szabó-Lőte Petra | A márka hatása a fogyasztásra a kapszulás kávék piacán |
Szpodnyiné Fucskó Erzsébet | Zöld tea felhasználása proteinnel dúsított csokoládé termékben |
Terbe Zsuzsa Tünde | Allergén keresztszennyeződések csökkentése - Élelmiszerbiztonsági fejlesztések egy édesipari üzemben |
Tóth Ditta | Afrika kávékultúrája |
Váradiné Varró Xénia | Vizek, kávé és teaitalok ásványi anyag tartalom és kémhatás vizsgálata |