Végzett hallgatóink


Végzett hallgatóink és szakdolgozataik címe

Apró Erna DóraAz édes íz pozitív megítélésének fiziológiai háttere 
Biró KatalinMarcipán analóg tigrismogyoró alapú massza fejlesztése
Brándisz EditHogyan lehet jelen a csokoládé az inzulinrezisztensek életében? 
Dr. Benkó ZsuzsannaTea osztályozási és minősítési rendszerek 
Dr. Bohus VeronikaA csokoládé biológiailag aktív anyagainak élettani hatása 
Dr. Máthé LászlóA liofilizálás eredményeként keletkező szárítmány és kondenzvíz felhasználási lehetőségeinek vizsgálata csokoládé- és teakészítéshez 
Ember SándorKrémtöltő gép 
Fekete DóraKakaótermékek kozmetikai alkalmazásai 
Fogarasi-Pecznyik CsillaCsokoládé, kávé és tea termékek jelölésén feltüntethető állítások jelölési útmutatójaCsokoládé, kávé és tea termékek jelölésén feltüntethető állítások jelölési útmutatója 
Gárdonyiné Tummel MáriaHűsítő teakeverék összeállítása
Kecskés Ádám AttilaA kávévásárlói típusok meghatározása
Kuborczik BarbaraA klímaváltozás hatása a kávé minőségére 
Lovas ViktóriaKávécseresznye-pasztával töltött csokoládé termékfejlesztése 
Major LucaA zsírmigráció vizsgálata töltött bonbonok esetében, gyorsított tárolási kísérlettel 
Mekler LászlónéDél-Amerika kávékultúrája 
Nagy ErikaCsokoládé és omega 3 zsírok
Nagy ImreA csokoládé szemcsemérete és a fogyasztói érzet közötti  összefüggések vizsgálata 
Papp FerencA tea eredetvizsgálatának analitikai lehetőségei 
Polányi Ágnes ViktóriaA rubin csokoládé megjelenése a magyar piacon a fogyasztó aspektusából
Schmidt EszterEnergiacsökkentési lehetőségek a csokoládé esetében és termékpiaci trendek 
Somogyi RenátaA csokoládé és a gesztenye sorbetek vizsgálata 
Szabó-Lőte PetraA márka hatása a fogyasztásra a kapszulás kávék piacán 
Szpodnyiné Fucskó ErzsébetZöld tea felhasználása proteinnel dúsított csokoládé termékben
Terbe Zsuzsa TündeAllergén keresztszennyeződések csökkentése - Élelmiszerbiztonsági fejlesztések egy édesipari üzemben
Tóth DittaAfrika kávékultúrája 
Váradiné Varró XéniaVizek, kávé és teaitalok ásványi anyag tartalom és kémhatás vizsgálata